2015. február 7., szombat

Golden Time - helyzetjelentés

Sziasztok! :)

Többen érdeklődtetek már, hogy mikorra várható a Golden Time új része, mert már egy jó ideje nem volt új felirat. Ennek több oka is van, ezeket szeretném most megosztani veletek.
Először is, ott van a Kill Me, Heal Me fordítása is, amivel szeretnénk valamennyire tartani magunkat a vetítéshez, így az egy kis elsőbbséget élvez. Emellett a Golden Time angol felirata sem a legjobb minőségű, sok többértelmű kifejezés/mondat van benne, ezért két feliratból fordítom, és a dolgot tovább nehezíti, hogy sok mondat a két feliratban teljesen ellentétesen van fordítva. Így egy rész lefordítása is elég sok időt vesz igénybe.
És ahogyan azt bizonyára sokan tudjátok, suliba járok, tanulnom kell, és nem mindig marad időm/erőm/agykapacitásom egy ilyen nehezen fordítható sorozathoz.

Ne értsetek félre, nem kifogásokat keresek, csak szerettelek volna titeket tájékoztatni arról, hogy miért nincsenek új részek, és hogy nem hagytam abban, mindenképpen végigviszem a sorozatot, csak egy kis türelmet kérek. Remélem, ezt megértitek.

Pontos időt nem tudok mondani az 5. rész elkészüléséhez, de igyekszem, ahogy tudok. :)

Addig is beteszem ide az egyik kedvenc dalomat a sorozatból, ugyanis az Every Single Day nagy kedvencem. ^^


4 megjegyzés:

  1. Kedves Lídia.!..Minden rendben van a türelem ..a várakozás nem probléma ...a tanulás az első..így köszönöm a rengeteg fordításodat..

    VálaszTörlés
  2. Lidia! Mi megvárunk, neked most a legfontosabb a tanulás, hiszen a jövődről van szó. Így is sokat köszönhetünk neked ;) <3

    VálaszTörlés
  3. hálás köszönet az információért! Nem is tudtam hogy ennyire bonyolult lett ennek a sorozatnak a fordítása! Mindenesetre nagyon örülök, hogy ennyire szíveden viseled mind a sorozat, mind a mi érdekünket is, hogy ha már nézzük, akkor maximálisan jó legyen.Nagyon Köszönöm a nívót amit nyújtasz nekünk! Természetesen a tanulás elsőbbséget élvez. Türelmesen várok én is a többiekkel. Addig is kellemes hétvégét Neked is. Jusson idő a pihenésre is.Neked is szükséged van egy kicsi kikapcsolódásra!Kata58

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a megértéseteket, aranyosak vagytok. :)

    VálaszTörlés