2015. június 10., szerda

The Ming Thing: Your Accent Come From Where - magyar felirat

Sziasztok! :)

Újabb videófordítást hoztam, de a korábbitól kicsit eltérőt. A mostani videó a  TheMingThing nevű maláj csapat műve, a címe pedig  Your Accent Come From Where, vagyis Ahonnan jön az akcentusod.
Biztosan többen ismertek olyan embert, aki pár hónap külföldi tartózkodás után hirtelen elfelejtett magyarul - ez a videó ezt a jelenetet mutatja be, csak épp Malajziában. A videó szereplői: Ming Han, Ming Yue, valamint Aaron Khoo és Janice Chiang (Foxy) a szingapúri TreePotatoes-tól.

A videót a képre kattintva érhetitek el:

A TheMingThing egy 4 tagú csapat, a csatornájukon főként vicces, de olykor elgondolkodtató rövid videókat láthatunk, vagy éppen websorozatot. A csatorna vezetője Ming Han, aki eredetileg azért regisztrált a Youtube-ra, hogy a zenéit feltöltse, de a többi videója is egyre népszerűbb lett, így komolyan foglalkozni kezdett a dologgal. Később összeállt a csapat: Ming Han, Ming Ye, Bryan és Raffi. Ming Han rendez, ír és szerepel a videókban, Bryan és Raffi a képi világért felelősek, Ming Han öccse, Ming Yue pedig gyakori szereplője a videóknak, és segít bátyjának az írásban.
Jelenleg 213.000 feliratkozójuk van, legnépszerűbb videójuk pedig a fenti, több mint 1 786 000 megtekintéssel.

Érdekesség a videóval kapcsoaltban: malájul a víz valóban "air", viszont a kiejtése inkább az "áj"-ra hasonlít, nem pedig az angol "air"-re. Így a zárójelenet kicsit más mgvilágításba kerül, de szerintem enélkül is nagyon vicces a videó, nekem személy szerint a kedvencem tőlük. :)
Remélem, nektek is tetszeni fog, jó szórakozást hozzá! ^^

4 megjegyzés:

  1. Hát ez nagyon felvillanyozó és vicces volt! :) Tök jókedvem lett tőle, köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett, engem is mindig felvidítanak a videóik. :D

      Törlés
  2. Köszi az újabb szösszenetet! Hát mit is mondhatnék? Bár nem malájok, de emlékeztet pár hasonszőrű magyar ismerősre a két akcentus bajnok a videóból :D:D:D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, azt hiszem, mind ismerünk olyan emberkéket, akik két hónap angliai mekis munka után elfelejtenek magyarul valami rejtélyes oknál fogva. :DD

      Törlés